Team Solskinn og Latter skal delta i Stafett for Livet

Team Solskinn og Latter skal delta i Stafett for Livet

Team Solskinn og Latter skal delta i Stafett for Livet!

Bli med Team Solskinn og Latter 8-9.juni for Stafett for Livet!
Kreftforeningens Stafett for livet er en hyllest til alle som er rammet av kreft. Familie, venner, skoler, foreninger, arbeidsplasser og andre danner lag for en person de vil støtte eller minnes. Sammen skal de gå eller løpe i et helt døgn for vise at det alltid bør være noen på banen for den som er syk.

Du kan gå så lite som en time eller så mye som 24 timer! Stafetten går fra Lund Stadiom fra kl. 12 lørdag 8.juni til kl. 12 søndag 9.juni! Det koster ingenting å delta men kan betyr så mye for så mange.
Fighter = æresgjest
Har du, eller har du hatt kreft inviterer vi deg til å delta som fighter under Stafett for livet. Fighterne er våre hedersgjester. Her kan du senke skuldrene, og få en pause fra hverdagen sammen med andre som har det som deg. Påmeldingen åpner i november!
Meld deg på Team Solskinn her Team Solskinn Påmelding

Du trenger ikke være en Solskinn kunde for å delta på Team Solskinn - alle er velkommen! Ta med barn, barnebarna, venniner eller kom på egen hånd!

Created with Visual Composer