Støttemedlem? Hva er det?

Støttemedlem? Hva er det?

I dag skulle jeg sende en liten melding til kunder som jeg ikke har sett på en stund. Jeg fant frem til kundelista og gikk igjennom.

Jeg sendte nøyaktig 1 e-post ut til en av mine som har hatt litt helseutfordringer – og det var alt!
De fleste kundene har jeg faktisk sett denne uka og i hvert fall i de siste 2 ukene – og nesten alle flere ganger. Det er helt fantastisk.

Jeg hoppet av en stor karriere for å starte Solskinn og Latter fordi jeg har en brennende lyst til gjøre en forskjell. Det å kunne skape et sted der folk kan holde seg aktive og finner en form for trening der dørstokkmila er relativt sett lav er målet.

Trener 4-5 ganger i uka? Ja takk! Tar en dobbelt økt siden mann først er her? Selvsagt! I disse 5 årene har jeg sett mange som har forandret livet sitt. De har blitt mer smidige, sterkere, slankere, de har fått bedre balanse, de har kommet seg igjenom store livsforandringer som å miste en ektefelle med et godt nettverk og folk som bryr seg rundt seg.

Helseeksperter vil si at trening må bli en vane – motivasjon er ikke noe som gjør at du vil opprettholde et treningsprogram – heller at du har lagt det inn som et gjørmål hver dag – akkurat som å pusse tennene.

Solskinn’s kunder har skjønt det. Aldri igjen skal de være støttemedlem fordi det ikke frister å komme seg på trening. "Vi sees i morgen!" sier jeg til de fleste når de forlatte lokalet. Det er fantastisk!

YOGA FOR RUNNERS

ER DU STIV I KROPPEN TIL TROSS

FOR ALLE MILENE DU HAR LØPT?

BLI MED PÅ YOGA FOR RUNNERS!

Hvis du har løpt mye og syns du er for stiv, kan du ha stor glede av yoga. Du vil utvikle kroppsbevisthet, fleksibilitet og styrke. I tillegg lære nye måter å strekke ut på, med fokus på teknikker som gjør løpingen lettere og mer lyst betont.

Løping er gøy og bra for kondisjon og muskelbygging, men kan også medføre belastningsskader, forårsaket av manglende fleksibilitet og ubalanse mellom forskjellige kroppsdeler.

Med yoga for runners ønsker vi å:

- jobbe med stivhet i rygg, bak, hamstrings og leggmuskler

- forebygge belastningsskader i ankler, knær, nedre del av rygg

- strekke ryggsøylen og åpne opp i brystet og skuldrene

- bygge opp utholdenhet og styrke

- lære “aktiv hvile”

- ha det gøy underveis

Når: mandager kl. 1630-1730

Dato: uke: 16, 17, 19, 20, 21, 23, 24 og 25

Hvor: Solskinn og Latter, Tangen 24

Pris: kr. 799,- for 8 uker

Påmelding: post@solskinnoglatter.no/95246479

Hvem: Instruktør Dina Abazovic

Styrketrening for Menn

1.august starter vi opp igjen med utetrening for menn!

Bli med og kom i form med bare menn. Mandager og onsdager fra kl. 19- kl. 20 kan du være ute og trene etter en lang fin sommer.

Denne treningen er sosial og effektiv, om du du ønsker å gå ned i vekt, få bedre kjerne muskulatur og komme bedre fysisk form.

Da er Solskinn treningen med Martin Stifoss for deg!

For kun kr. 499,- pr. måned kan du finne tilbake til formen som kanskje har forfalt litt i sommer. Meld deg på i dag post@solskinnoglatter.no. 🙂

💪
💪
😃

Hvorfor er Yoga så populært blant menn?

Jeg må innrømme da vi startet Solskinn og Latter i september tenkte jeg at vi får naturligvis flest kvinner som kunder på yoga … «men menn»… det viste seg etter et par måneder at vi ofte har like mange menn på yoga timene som damer og noen ganger er de i flertall!

Stadig vekk ser jeg menn som kommer inn for første gang. Litt sjenerte. Litt nysgjerrige for hva i all verden vi holder på med oppe på Odderøya.

Som vanlig løper jeg frem fra disken – ønsker de velkommen til Solskinn og Latter og viser de byens beste utsikt. (Litt stolt nesten som om jeg hadde bygd mannskapsmessa selv.) De fleste bestemmer seg for å prøve … og etterpå er de «hooked» som jeg sier på godt Norengelsk.

Det er noe magisk som har skjedd. Kropper som har vært «stiv som en stokk» i årevis er plutselig mer bevegelig, mer smidig, mykere. Etter noen få uker med Solskinn Yoga, var det en som smilte til meg og sa «det er mange år siden jeg kunne bøye meg ned og vaske beina»… kanskje en liten overdrivelse, men veldig gøy å se at det er fremgang og at det fungerer.

Har du ikke prøvd? Kom opp. Bli med de andre menn og kvinner som vil bli mindre stive, få bedre holdning, bli sterkere og kose seg litt med en treningsform som bare Solskinn og Latter kan tilby. Prøv en time gratis tirsdag og torsdag klokke 10 -11 og fredag fra 0930-11. Ingen påmelding. Bare kom!

Velkommen opp til Odderøya. Vi blir glad for å få deg med.

Created with Visual Composer