Hos Solskinn og Latter finner du et varmt og koselig miljø der du kan nyte tid sammen over et måltid eller en god kopp kaffe.
    SOL Events er fullt av mange spennende opplevelser som turer, sosiale samlinger, dans, trening, ulike foredrag og mye mer.
    Med en rekke arrangement kan du engasjere deg i nye opplevelser og erfaringer. Bli med for å lære noe nytt eller gjør det som du er best til i fellesskap med andre.
    Vi ønsker å tilby kurs og aktiviteter i ulike tema. Kom gjerne med innspill til hva du ha lyst til å høre på eller lære om. Utfyllende informasjon kommer til hvert event. Vi kommer til å tilby kurs i f.eks: dans, matlaging, maling, musikk, bokklubb, osv.

Har du lyst til å være instruktør på et kurs eller holde foredrag om noe som engasjere deg? Vi vil gjerne ha deg med på laget! Ring Even, Aktivitetsleder på 91 64 66 36

 

11. APRIL EN SMAK AV PROVENCE

Velkommen til EN SMAK AV PROVENCE –

dette vakre området i Sør-Frankrike hvor mat er en av de største gledene i livet. Sissa Aabel, en globetrotter av rang, vil fortelle hvordan hennes ungdommelige forelskelse til regionen utviklet seg til evig kjærlighet.

Sissa og datteren, Isabelle-Louise, vil gjerne dele noen matbiter og den kjente og kjære provencalske rosévinen med dere. Og så kan samtalene summe over bordene …

Når: 11.april kl. 19-21

Pris: kr. 250,- *inkluderer små retter pluss 2 glass vin

Hvem: Alle er velkommen!

Påmelding skjer ved innbetaling til konto nr. 3000.39.68983 ellers på VIPPS 532122

13. -17. september: Italia med Solskinn og Latter og Bjørn Amundsen

En uforglemmelig reise

13. – 17. september 2019

La mat—og vinelsker Bjørn Amundsen ta deg med til sitt andre hjemland—vakre Terracina i Italia.

Denne badebyen ligger ved havet ikke langt fra Roma og er et sjarmerende og ideelt utgangspunkt for møter med kultur, landskap, mennesker og det regionale kjøkken

Pakkepris kun kr. 11,999—per person

Prisen inkluderer «full pakke»: reiseleder på turen, flyreise, buss fra flyplassen til hotellet, 3 netter på 4-stjerners hotell i delt dobbeltrom inkludert frokost, 2 uforglemmelige middager i Terracina, lunsj søndag i Roma, sightseeing med buss, sightseeing med buss, rusletur i gamlebyen med guide. I tillegg tar vi en hel dag med guide i Roma og siste overnatting på hotell der.

Det kan komme små endringer/justeringer av programmet. Det blir et lite pris tillegg for enkeltrom.

Påmelding er bindende innen 10. mars. Ved bekreftelse av turen krever vi et depositum a kr. 3000,-.

Grip dagen og bli med!

Ta kontakt: post@solskinnoglatter.no