Hos Solskinn og Latter finner du et varmt og koselig miljø der du kan nyte tid sammen over et måltid eller en god kopp kaffe.
    SOL Events er fullt av mange spennende opplevelser som turer, sosiale samlinger, dans, trening, ulike foredrag og mye mer.
    Med en rekke arrangement kan du engasjere deg i nye opplevelser og erfaringer. Bli med for å lære noe nytt eller gjør det som du er best til i fellesskap med andre.
    Vi ønsker å tilby kurs og aktiviteter i ulike tema. Kom gjerne med innspill til hva du ha lyst til å høre på eller lære om. Utfyllende informasjon kommer til hvert event. Vi kommer til å tilby kurs i f.eks: dans, matlaging, maling, musikk, bokklubb, osv.

Har du lyst til å være instruktør på et kurs eller holde foredrag om noe som engasjere deg? Vi vil gjerne ha deg med på laget! Ring Colleen 952 46479

EN ETTERMIDDAG MED G. BEAUTY OG BUBBLES

 

Opplev G. Beauty med Gro Furset og Stine Hjetland Grunnlegger, Gro Furset er utdannet som sykepleier og ernæringsterapeut og har tidligere jobbet som estetisk sykepleier. Gro og Stine har utviklet virksomme, rene, aktive og sunne produkter for kropp og hud uten giftstoffer, (-som faktisk virker) og de blir produsert lokalt her i Kristiansand. De har satt sammen et beauty sett bestående av sten, mist og olje som bla. kan løfte, gjøre huden fastere, øke mikrosirkulasjonen og gi den glød. Bli med og få presentert og testet produktene!

 

Dato: fredag, 7.mai kl. 1400-1600

Pris: kr. 499,- inkludert et glass bubbles (el.lign.) og nydelig tapas

 

Påmelding: Bindende påmelding til post@solskinnoglatter.no innen 4.mai – vi har kun 15 plasser!!

Bok Lansering: Livets Tre av Ragnhild Nilsen

Tid: Lørdag 12. desember kl. 15:00 – 16:30. Boksalg og sosialt samvær hos Solskinn og Latter
Sted: Solskinn og Latter, Sjølystveien 52, Kanalbyen
Påmelding nødvendig: post@solskinnoglatter.no innen 9. desember.

OBS! Begrenset deltagerantall!

Vi skal ha Suppe til kr. 129,- for de som ønsker!

Boken “Livets tre” ble til etter en spesiell overgangs-tid i Ragnhild’s liv og et personlig og sterkt møte med Marianne Andresen og hennes akvareller av trær. I sin bokpresentasjon vil Ragnhild berøre flere aspekter av trærnes funksjon i våre liv gjennom høst, vinter, vår og sommer og dele med oss flere historier og innsikter fra hennes innholdsrike liv og eventyrlige virksomhet som bærekrafts-pionér – til inspirasjon og ettertanke.

Ragnhild Nilsen fra Kristiansand er en populær foredragsholder og forfatter av mange bøker innen bærekraft, kommunikasjon og livsglede. Hun er pioner for det grønne skiftet, har doktorgrad i filosof og innovasjon, og er en anerkjent sosial entreprenør for etisk handel. I Norge regnes Ragnhild ofte som coachingens mor, med inspirasjonsbøker som «Påfyll til livets krukke,», «Talekunstens 12 hemmeligheter» og «Perledykkeren.» Hun er også utdannet i musikk og står bak flere sanger og kunstfilmer omkring klima og miljø. 

2. november FOREDRAG: Vintur til Alsace?

FOREDRAG: Vintur til Alsace?
• Mandag, 2. november 2020
• Kl. 19:30
• Solskinn og Latter
INVITASJON
Denne kvelden skal vi på en liten vinreise i Alsace og vår reiseleder blir Kjell Hansen, en vinøs kvadraturbeboer, en lysets mann, glad amatørbaker og hobbykokk.
Vi skal smake seks viner fra en av Alsace’ beste og mest eksperimentelle vinmakere, André Ostertag. Under selve smakingen vil vi også få eksempler på surdeigsbrødene Kjell lager.
Dessuten skal vi etterpå få et innblikk i Le cuisine Alsacienne, et kjøkken som inkorporerer mye av den tyske kulinariske tradisjon, med Choucroute (sauerkraut), Jarret de porc (eisbein) og pølser.
Til dette vil det bli servert ytterligere to viner fra gode produsenter i Alsace, Zind-Humbrecht og Marc Kreydenweiss.

________________________________________
PRAKTISK INFORMASJON
• Mandag 2. november, kl 19:30
• Sjølystveien 52, Kanalbyen, Kristiansand
• Matservering og vinsmaking
• Påmelding. Begrenset antall plasser
Kr. 700,- pr pers
REGISTRERING
www.solskinnoglatter.no