Hos Solskinn og Latter finner du et varmt og koselig miljø der du kan nyte tid sammen over et måltid eller en god kopp kaffe.
    SOL Events er fullt av mange spennende opplevelser som turer, sosiale samlinger, dans, trening, ulike foredrag og mye mer.
    Med en rekke arrangement kan du engasjere deg i nye opplevelser og erfaringer. Bli med for å lære noe nytt eller gjør det som du er best til i fellesskap med andre.
    Vi ønsker å tilby kurs og aktiviteter i ulike tema. Kom gjerne med innspill til hva du ha lyst til å høre på eller lære om. Utfyllende informasjon kommer til hvert event. Vi kommer til å tilby kurs i f.eks: dans, matlaging, maling, musikk, bokklubb, osv.
Har du lyst til å være instruktør på et kurs eller holde foredrag om noe som engasjere deg? Vi vil gjerne ha deg med på laget! Ring Even, Aktivitetsleder på 91 64 66 36

30. januar, kl. 17 – 20 Kanalbyen “Knallgøy” Mingling – åpen for alle beboerne i Kanalbyen

30. januar, kl. 17 – 20 Kanalbyen “Knallgøy” Mingling – åpen for alle beboerne i Kanalbyen
Vi åpner døra 30. januar for beboerne i Kanalbyen, en glimrende mulighet for å bli bedre kjent med naboene. Kom inn for et glass vin og en suppe – eller en god kaffe – og møt nye naboer som deler det flotte nabolaget i Kanalbyen! Ingen påmelding – bare stopp inn. Vi gleder oss til å møte dere!

12. januar Kom i Form! Åpen Dag!

Kom i form!
12. januar fra kl. 10 -14 har vi en åpen dag der folk kan prøve forskjellige trenere og høre litt om kosthold osv. Kjenner du noen som du tror burde prøve Solskinn og Latter? Det er en perfekt anledning for de å prøve å finne ut hva vi kan tilby!

16. januar Italiensk Aften med Bjørn Amundsen

Vi gjentar suksess med Italiensk Aften – 16. januar kl. 18 skal vi kose oss med nydelig mat og vin med Bjørn Amundsen – der Bjørn skal fortelle litt om Terracina hans andre hjem, og nyte Italiensk mat. Send påmelding til post@solskinnoglatter.no – eller melde deg på nett – som du melder deg på treningstimer.