Støttemedlem? Hva er det?

Støttemedlem? Hva er det?

I dag skulle jeg sende en liten melding til kunder som jeg ikke har sett på en stund. Jeg fant frem til kundelista og gikk igjennom.

Jeg sendte nøyaktig 1 e-post ut til en av mine som har hatt litt helseutfordringer – og det var alt!
De fleste kundene har jeg faktisk sett denne uka og i hvert fall i de siste 2 ukene – og nesten alle flere ganger. Det er helt fantastisk.

Jeg hoppet av en stor karriere for å starte Solskinn og Latter fordi jeg har en brennende lyst til gjøre en forskjell. Det å kunne skape et sted der folk kan holde seg aktive og finner en form for trening der dørstokkmila er relativt sett lav er målet.

Trener 4-5 ganger i uka? Ja takk! Tar en dobbelt økt siden mann først er her? Selvsagt! I disse 5 årene har jeg sett mange som har forandret livet sitt. De har blitt mer smidige, sterkere, slankere, de har fått bedre balanse, de har kommet seg igjenom store livsforandringer som å miste en ektefelle med et godt nettverk og folk som bryr seg rundt seg.

Helseeksperter vil si at trening må bli en vane – motivasjon er ikke noe som gjør at du vil opprettholde et treningsprogram – heller at du har lagt det inn som et gjørmål hver dag – akkurat som å pusse tennene.

Solskinn’s kunder har skjønt det. Aldri igjen skal de være støttemedlem fordi det ikke frister å komme seg på trening. "Vi sees i morgen!" sier jeg til de fleste når de forlatte lokalet. Det er fantastisk!

Created with Visual Composer