Hvorfor trener du hos Solskinn og Latter?

Hvorfor trener du hos Solskinn Kari?

"Jeg har trent på Solskinn og Latter i fire år.
Det er og har vært flotte år. 

Solskinn har mye å tilby i form av variert trening: styrke, yoga, pilates og pulstrening med mye gøy.

Vi har dyktige instruktører som ser oss alle.

Dessuten har vi et sosialt fellesskap hvor alle er inkludert. En smoothie eller en kaffe før eller etter timene er veldig hyggelig.

Jeg tror jeg kan si at jeg har fått et nytt og bedre liv."
 - Kari Kjær Enger

"For meg betyr det enormt mye å gå på Solskinn  og Latter. Jeg er blitt mye sterkere både i håndledd , rygg og hofter. Balansen er og mye bedre enn før og jeg ser det som noe av det viktigste i min alder (70 år) 

Det å treffe Colleen (hun er som ei SOL) og de andre instruktørene er jo fantastisk og man blir Glad av det. 

Sammen med de andre som trener her så har vi mye hyggelig sosialt etter trening, og mang en god latter !"
 - Aud Urdal

"Jeg sliter med en nakkeskade fra 2013. Har hatt mange behandlinger hos fysioterapeut i årenes løp og prøvde kiropraktor for første gang i høst, uten at det har hjulpet. 

Jeg begynte deretter på Solskinn og latter, «yoga for nakke og skuldre» i høst, og håper det etter hvert kan bidra til smertelindring og bedre bevegelighet. Foreløpig kan jeg si at skuldrene er blitt bedre. Nakken er like vond, så jeg må nok være tålmodig og forsiktig.

Men jeg er optimistisk!"

Hvorfor liker du Solskinn?

"Endelig har jeg funnet et treningssenter som passer for meg og mine helseutfordringer. Her blir man sett, hørt og passet på på en god måte. Superbra og variert treningstilbud som passer for de aller fleste. Setter også pris på det gode og sosiale miljøet. En stor takk til deg Colleen."

"Hos Solskinn og latter kan du trene både yoga og styrke. En perfekt kombinasjon. Dyktige instruktører og et trivelig miljø gjør treningen motiverende og lystbetont. " - Åse

"Dørstokkmila kan være drøy når det gjelder trening, men har du begynt å trene hos SOL, er det ikke vanskelig å komme seg av gårde!" - Lisbeth 

Created with Visual Composer