Hvorfor er Yoga så populært blant menn?

Jeg må innrømme da vi startet Solskinn og Latter i september tenkte jeg at vi får naturligvis flest kvinner som kunder på yoga … «men menn»… det viste seg etter et par måneder at vi ofte har like mange menn på yoga timene som damer og noen ganger er de i flertall!

Stadig vekk ser jeg menn som kommer inn for første gang. Litt sjenerte. Litt nysgjerrige for hva i all verden vi holder på med oppe på Odderøya.

Som vanlig løper jeg frem fra disken – ønsker de velkommen til Solskinn og Latter og viser de byens beste utsikt. (Litt stolt nesten som om jeg hadde bygd mannskapsmessa selv.) De fleste bestemmer seg for å prøve … og etterpå er de «hooked» som jeg sier på godt Norengelsk.

Det er noe magisk som har skjedd. Kropper som har vært «stiv som en stokk» i årevis er plutselig mer bevegelig, mer smidig, mykere. Etter noen få uker med Solskinn Yoga, var det en som smilte til meg og sa «det er mange år siden jeg kunne bøye meg ned og vaske beina»… kanskje en liten overdrivelse, men veldig gøy å se at det er fremgang og at det fungerer.

Har du ikke prøvd? Kom opp. Bli med de andre menn og kvinner som vil bli mindre stive, få bedre holdning, bli sterkere og kose seg litt med en treningsform som bare Solskinn og Latter kan tilby. Prøv en time gratis tirsdag og torsdag klokke 10 -11 og fredag fra 0930-11. Ingen påmelding. Bare kom!

Velkommen opp til Odderøya. Vi blir glad for å få deg med.

Created with Visual Composer