Solskinn og Latters treningstilbud er skreddersydd for å bygge styrke, kondisjon, koordinasjon og balanse. Se under for en beskrivelse av de ulike timene.

Bli medlem hos oss. Som medlem får du tilgang til:

Balansetrening

Yoga

Styrketrening

Pilates

Personlig Trening Tilbud

Turer i naturen

Kafé

Tilgang til Arrangement

 

TIME PÅMELDING

I tillegg får du tilbud om foredrag, kurs og mye mer.

Pris medlemsskap:

  • 499,- pr. mnd. uten binding

  • Drop-In hos Solskinn og Latter Fra 1. mars er prisen på drop-in kr. 150,- pr. time. På grunn av mye pågang tar vi drop-in per time (dobbel økt blir kr. 250,-).Alle deltagere må ha med seg utstyr til timene og bruke bookingsystemet for å melde seg på timene på www.solskinnoglatter.no.

  • For nye medlemmer som melder seg inn fra 1.januar 2022 er det to typer medlemskap:

   Medlemskap med månedlig trekk:

   Kr. 499,- per måned (tilgang til 12 gruppetimer per måned)

   Kr. 599,- per måned Solskinn Ekstra Medlemskap (ubegrenset tilgang til gruppetimer)

   Alle medlemskap er uten binding, men hvis mann ønsker å pause medlemskapet i en periode er det kr. 100,- per måned fra 1.januar 2022 for nye medlemmer. Juli måned er det ingen betaling og ingen trening.

  • Utstyr:

   styrketime: matte

   yoga time: matte, klosser, belte

   Om ønskelig: teppe og håndkle

  Trenger du en plass å samle vinklubben din, syforening, bokklubb eller kolleger? Book et bord hos Solskinn og Latter. La oss planlegge en spennende kveld/lunsj med deg! Vi tar gjerne imot booking utenom våre vanlige åpningstider.    

Kontakt oss

STYRKE INTERVALL

Bygg din indrestyrke
Styrke intervall. Dette blir en time der vi kjører god oppvarming før styrketrening med strikk og egenvekt. Intervallene blir på henholdsvis 40 sek jobbing, 15 sek hvile. Hviletiden blir brukt på samme stasjon evt. til forflytning til neste stasjon. Lavterskeltrening – passer for alle uansett form. Avslutter timen med uttøying og avspenning.

Pilates

I Pilates jobber du med holdningsmuskulatur, de små musklene nærme skjelettet. Du jobber sent, rolig og fokusert og er spesielt bra ved rygg- eller nakkeproblemer. Effektive enkle øvelser med fokus på mage og rygg. Kom og prøv ut Pilates, alle øvelser kan modifiseres eller gjøres tyngre.

SOL BØY OG TØY

SOL BØY OG TØY! er en time for å “myke opp” kroppen. SOL BØY OG TØY kombinerer enkle og grunnleggende tøyeøvelser med styrkeøvelser. Vi benytter oss hovedsaklig av kroppsvekt og enkle redskaper som strikk og lette stenger. SOL BØY OG TØY passer for alle uansett alder, treningserfaring og aktivitetsnivå. Mobilitetstrening er trening som har som […]

SOL PULS

SOL PULS er trening hvor mye av tiden vil bestå av kondisjonsøvelser som øker pulsen og pusher deg det lille ekstra. Timene består av morsomme og varierende øvelser som utfordrer deg fysisk, men samarbeid og det sosiale står også sentralt. En morsom og varierende time kombinerer trening og lek. Dersom været er fint og det […]

SOL TURGRUPPE

Frisk luft
Frisk luft og fysisk aktivitet er prima for både kropp og sjel Bevegelse og mosjon ute i frisk luft er en fin mulighet for å komme seg ut og sette hverdagens utfordringer på pause. Naturen kan tilby uendelige muligheter med tanke på trening og mosjon. Ved å trene ute benytter man de naturlige forandringene i […]

SOL PERSONLIG TRENING

Skreddersyd for deg
Med personlig trening vil du få en personlig tilpasset plan som passer for deg uansett nivå og mål. Vi tilbyr personlig trening både over nett og én-til-én-timer.

STYRKE OG STABILITET

“STYRKE OG STABILITET” her jobber vi med de grunnleggende stillingene i yoga for å oppnå økt styrke og fleksibilitet, samt øvelser som øker stabiliteten. Yoga har en positiv effekt på bevegelighet, balanse, styrke, pust, konsentrasjon og kroppsbevissthet.

NYBEGYNNER YOGA

Passer for all
“NYBEGYNNER YOGA” passer for alle, spesielt de som opplever at kroppen er utsatt for slitasje, smerter og stivhet i muskler og ledd. Eller hvis man ønsker en rolig tilnærming til yoga, for eksempel pga stress, alderdom, overvekt eller helbredelse etter sykdom. Vi er lenge i hver stilling, og fokuserer på tilstedeværelse i egen kropp med de begrensninger og utfordringer som […]

Yoga for stive

Bygg fleksibilitet
Yoga for stive er timen for de som tror de er for stive til å gjøre yoga. Her fokuserer vi på å skape lengde og åpne opp, spesielt i hofte, bakside lår og skuldre. Noen ganger jobber vi dynamisk – med mye bevegelse, noen ganger jobber vi mer statisk og holder stillingene opptil flere minutter

SOL BALANSE & STYRKE

Bygg din indrestyrke
Balansetrening er viktig for alle. Spesielt for å forebygge fall, styrke balansen og forebygge skader, generelt for helse og mobilitet.