Vi er Colleen og Even

Vi vil skape et fantastisk liv for en hel generasjon.

Vi har laget et helt unikt konsept som vi mener kan gjøre en forskjell for folk. Vi ser muligheter med hva en aktiv hverdag kan gjøre og hvor viktig det er med tid sammen med andre. Vi vil skape et miljø som folk gleder seg over å være en del av, der vi blir kjent og tar imot nye venner med solskinn og latter.

Colleen som er daglig leder sier:

“Jeg er inspirert av bestemora mi som levde et rikt, aktivt, og sosialt liv til hun ble 101- jeg har lyst til å gi den samme gleden hun hadde til andre.”

Etter 10 år i olje bransjen, har Colleen valgt å fokusere sin tid for å gjøre en forskjell med mennesker. Hun har lyst til å bygge et selskap der folk også kan oppnå sine personlig mål i et fantastisk miljø der vi sammen har det gøy og nyter en dag fylt med “solskinn og latter”.

Sammen med Even Kristiansen som tar rollen som aktivitetsleder, synes hun at det er en vellykket kombinasjon.

“Even er en naturlig inspirasjon som bringer liv, stemning og motivasjon til mange folk. Vi vil at folk skal føle seg inkludert, være aktive, ha det gøy, og nyte den beste alderen.”

Even har jobbet 25 år i byggebransjen og har i tillegg mange års erfaring som trener. Han har lenge hatt lyst til å bidra til at folk blir mer aktive igjennom reise og fysisk aktivitet.

 

 

 

 

Partnerskap med Thomas Christoffer Habberstad Holdbakk

Personling trener

Thomas kommer fra Trondheim, men har siden høsten 2009 vært bosatt i Kristiansand.

Han har alltid vært over gjennomsnittet glad i idrett og har siden barndommen vært engasjerte i mange forskjellige idrett. En aktiv livsstil står sentralt i hans hverdag. Han liker spesielt å jobbe med mennesker som vil begynne å trene, de som vil ha en livsstilsendring og mennesker som vil bli i generelt bedre form.

I tillegg til å være idrettsutøver er Thomas også glad i å trene ute og gå turer. I mars 2018 besteg han Kilimanjaro, Afrikas høyeste fjell!

Utdanning

Thomas har siden 2009 gått på Universitetet i Agder hvor han har gjennomført en bachelor- og mastergrad i idrettsvitenskap fra UIA. I tillegg har han tatt PT-utdanning gjennom Helse- og UIA.

Hva kan Thomas hjelpe deg med?

Han kan hjelpe deg med å nå målene dine enten det er å begynne å trene, komme i bedre form eller å optimalisere treningen, både innen kondisjon/utholdenhet og styrketrening. Han har en solid erfaring fra sin egen idrettskarriere og kan hjelpe med idrettsspesifikk trening så vel som generell trening.

 

 

 

Samarbeid med Kristiansand Yoga Studio

Vi samarbeider med Kristiansand Yoga Studio. Bodil, Line og Kurt skal tilby en rekke forskjellige Yoga timer hos oss på Odderøya.

Kurt er utdannet både som fysioterapeut og osteopat, har jobbet mange år i Start og driver egen klinikk og underviser yoga for pasienter med skader/helseplager.

Bodil er utdannet sykepleier og har i tillegg undervist ved SATS/Elixia i nesten 20 år før hun begynte fulltid med yoga.

Line er den som har mest erfaring og undervist yoga lengst, hun er også lidenskapelig opptatt av styrketrening.

Alle tre er utdannet i Iyengar yoga systemet som er den grundigste yoga utdannelsen du kan ta.  På timene fokuserer de både på det fysiske og det psykiske.

 

Samarbeid med Wilko Jansen

Wilko er utdannet ved Militær Idretts-skole i Nederland i 1989. Han har jobbet som Idretts instruktør PT i den Nederlanske Hæren.

I dag jobber han som daglig leder i klatrehuset på Samsen.

Han er utdannet Trener 2 i Klatre – og Kampsport forbundet og han holder trener kurs for Norges Klatreforbund. Trener barn-unge og voksne i klatring på Samsen, og han er også trener i Vågsbygd karateklubb og selv aktiv utøver.

Karate er nok hans store idrett med klatring på en god 2. plass. Ellers trener han svømming et par ganger i uka, litt sykling og løping.

Samarbeid med Åse Haugen Rysstad

Åse Haugen Rysstad har vært instruktør i Friskis & Svettis i 10år, og hun ble veldig glad i pilates for 7 år siden. Hun er sertifisert pilates instruktør, og har undervist i 4 år.

 

Samarbeid med Kost for Livet v/Heidi Ramfjord, eræringsfysiolog

Heidi jobber i eget foretak som ernæringsfysiolog (Utdannet UiA med breddefag friluftsliv). Der jobber henne med kosthold og med lavterskeltrening. Både som enkeltkonsultasjoner og på gruppebasis. Hun driver gruppekursene ¨På vei mot idealvekta¨.

Hun har jobbet i Frisklivssentralen i kommunen med hele levevanefeltet. Trening, psykisk helse, søvn, rusmidler og kosthold.

Samarbeid med Juliane Daniela Breyer

 

Etter egen erfaring om hvordan livet kan sette seg i kropp og sinn begynte Juliane for 10 år siden å utforske diverse avspenningsteknikker for å få balansen tilbake inn i hverdagen. Med yin yoga har hun funnet den perfekte yoga formen for å få mer bevegelighet og mindre tanke toget. Det er enklere å avbalansere når sinn og kropp finner sammen mens du tillater kroppen og “bare være” i en stillingen over lengre tid (3-5 min) i stillhet og tillater tyngdekraften og jobbe for deg, uten å tvinge deg inni en stilling med vilje. På denne måten kommer du fra å gjøre inn i en være -modus.

Teknikken lar oss lade opp våre egne energiressurser og øker flyten av livsenergien (chi, prana) for å kunne være mer tilstede inn i ditt og andres liv.

 

 

 

Solskinn og Latter i media