Vi er Colleen og Even

Vi vil skape et fantastisk liv for en hel generasjon.

Vi har laget et helt unikt konsept som vi mener kan gjøre en forskjell for folk. Vi ser muligheter med hva en aktiv hverdag kan gjøre og hvor viktig det er med tid sammen med andre. Vi vil skape et miljø som folk gleder seg over å være en del av, der vi blir kjent og tar imot nye venner med solskinn og latter.

Colleen som er daglig leder sier:

“Jeg er inspirert av bestemora mi som levde et rikt, aktivt, og sosialt liv til hun ble 101- jeg har lyst til å gi den samme gleden hun hadde til andre.”

Etter 10 år i olje bransjen, har Colleen valgt å fokusere sin tid for å gjøre en forskjell med mennesker. Hun har lyst til å bygge et selskap der folk også kan oppnå sine personlig mål i et fantastisk miljø der vi sammen har det gøy og nyter en dag fylt med “solskinn og latter”.

Sammen med Even Kristiansen som tar rollen som aktivitetsleder, synes hun at det er en vellykket kombinasjon.

“Even er en naturlig inspirasjon som bringer liv, stemning og motivasjon til mange folk. Vi vil at folk skal føle seg inkludert, være aktive, ha det gøy, og nyte den beste alderen.”

Even har jobbet 25 år i byggebransjen og har i tillegg mange års erfaring som trener. Han har lenge hatt lyst til å bidra til at folk blir mer aktive igjennom reise og fysisk aktivitet.

Personling trener

Samarbeid med Kristiansand Yoga Studio

Vi samarbeider med Kristiansand Yoga Studio. Bodil, Line og Kurt skal tilby en rekke forskjellige Yoga timer hos oss på Odderøya.

Kurt er utdannet både som fysioterapeut og osteopat, har jobbet mange år
i Start og driver egen klinikk og underviser yoga for pasienter med
skader/helseplager.

Bodil er utdannet sykepleier og har i tillegg undervist ved SATS/Elixia i
nesten 20 år før hun begynte fulltid med yoga.

Line er den som har mest erfaring og undervist yoga lengst, hun
er også lidenskapelig opptatt av styrketrening.

Alle tre er utdannet i Iyengar yoga systemet som er den grundigste yoga
utdannelsen du kan ta.  På timene fokuserer de både på det fysiske og
det psykiske.

Samarbeid med Åse Haugen Rysstad

Åse Haugen Rysstad har vært instruktør i Friskis & Svettis i 10år, og hun ble veldig glad i pilates for 7 år siden. Hun er sertifisert pilates instruktør, og har undervist i 4 år.

Samarbeid med Kost for Livet v/Heidi Ramfjord, eræringsfysiolog

Heidi jobber i eget foretak som ernæringsfysiolog (Utdannet UiA med breddefag friluftsliv). Der jobber henne med kosthold og med lavterskeltrening. Både som enkeltkonsultasjoner og på gruppebasis. Hun driver gruppekursene ¨På vei mot idealvekta¨.

Hun har jobbet i Frisklivssentralen i kommunen med hele levevanefeltet. Trening, psykisk helse, søvn, rusmidler og kosthold.

Solskinn og Latter i media