Events/Kurs/Trening

Smidighet, Styrke og Core, med fokus på å trene kjernemuskulatur

Kurs for å trene kjernemuskulatur

Tirsdager kl. 17: fra 4.oktober – 13.desember
Onsdager kl. 12: fra 5.oktober – 14.desember

Pris: kr. 999,- pr deltager for 11 uker

«Smidighet, styrke og core» er en treningsform for hele kroppen. Her rettes fokus på balanseevnen og trening for kjernemuskulaturen. Man jobber med styrke, fleksibilitet, holdning og kroppskontroll i tillegg til riktig bruk av pusteteknikker. Disse øvelsene bidrar til mye bedre kroppskontroll. Øvelsene vil tilpasses hver enkelt i klassen.

Hos Solskinn og Latter er vi opptatt av å hjelpe kundene til å oppnå sine mål om en aktiv livstil. Vi har anledning til å hjelpe hver enkelt og å tilpasse timene etter individuelle behov. Fokuset hos Solskinn og Latter er å få til en god trenings økt og mulighet for å være litt sosial før og etter trening med en god kopp kaffe eller smoothie i kaféen.

Når dere kommer til time, kom i behagelig tøy. Ta med en matte (vi har noen til låns første gang, og til salgs om du trenger det). Om du ønsker å ha et teppe med for å støtte under nakken eller hoftene, evt. et lite håndkle, ta det med.

 

*Vi flytter til Tangen 24 17.oktober

 

 

Kvelds Styrke Intervall og Core Kurs

Tirsdager kl. 18: fra 4.oktober – 13. desember

Pris: kr. 999,- pr deltager/ for 11 uker (vil du ta yoga kurs mandager og styrke tirsdager? Prisen blir kr. 1199,- for begge 2)

Instruktør: Colleen Delane-Skibsrud

Styrke Intervall og Core er både styrke- og kondisjonstrening i ett og passer for deg som vil ha en økt som trener hele kroppen. Du jobber med øvelsene i eget tempo etter intervallprinsippet. Treningen tilpasses eget nivå og kan gjøres tyngre og lettere ved å øke eller senke tempo og variere motstand.

Hos Solskinn og Latter er vi opptatt av å hjelpe kundene til å oppnå sine mål om en aktiv livstil. Vi har anledning til å hjelpe hver enkelt og å tilpasse timene etter deres behov. Fokuset hos Solskinn og Latter er å få til en god trenings økt i nydelige omgivelser ved sjøen.

Solskinn og Latter ligger i Kanalbyen. Dere kan enten parkere i Kilden parkering (gratis for el. biler), eller på Odderøya som har parkeringskode 7068.
*Vi flytter til Tangen 24 i fra 17.oktober

 

Kvelds Yoga hos Solskinn og Latter

Mandager kl. 17-18: fra 3.oktober – 12. desember

Pris: kr. 999,- pr deltager/ for 11 uker
Påmelding: post@solskinnoglatter.no (vil du ta yoga kurs mandager og styrke tirsdager? Prisen blir kr. 1199,- for begge 2)

Instruktør: Dina Abazovic

Dina underviser i en fysisk yogaform, som kjennetegnes ved at stillingene (asanas) utføres etter presise instrukser og med bruk av hjelpemidler, slik at alle kan utføre dem. Hvis du ikke når ned til gulvet, kommer gulvet opp til deg!

På denne måten tilpasses øvelsene til de forskjellige kroppenes fysiske forutsetninger, med fokus på pust, oppvarming, styrke, balanse og stabilitet. Timene blir forskjellige fra gang til gang, selv om noen øvelser vil gjentas i ulik rekkefølge. Det skulle bli noe for enhver smak, både utfordrende og avslappende.

Hos Solskinn og Latter er vi opptatt av å hjelpe kundene til å oppnå sine mål om en aktiv livstil. Vi har anledning til å hjelpe hver enkelt og å tilpasse timene etter deres
behov. Fokuset hos Solskinn og Latter er å få til en god treningsøkt i nydelige omgivelser ved sjøen.

Når dere kommer til time, kom i behagelig tøy. Ta med en matte, klosser og belte dersom du har (vi har noen til låns første gang, og til salgs om du trenger det). Om du ønsker å ha med et teppe for å støtte under nakken eller hoftene, evt. et lite håndkle, ta det med.


*Vi flytter til Tangen 24 17.oktober

 

Styrketrening for Menn

1.august starter vi opp igjen med utetrening for menn!

Bli med og kom i form med bare menn. Mandager og onsdager fra kl. 19- kl. 20 kan du være ute og trene etter en lang fin sommer.

Denne treningen er sosial og effektiv, om du du ønsker å gå ned i vekt, få bedre kjerne muskulatur og komme bedre fysisk form.

Da er Solskinn treningen med Martin Stifoss for deg!

For kun kr. 499,- pr. måned kan du finne tilbake til formen som kanskje har forfalt litt i sommer. Meld deg på i dag post@solskinnoglatter.no. 🙂

💪
💪
😃

Solskinn og Latter Selskapslokalet Booking

Bruk av lokalet til selskap, møter og andre anledninger:

For forespørsel om bruk/leie av lokalet ta kontakt med post@solskinnoglatter.no

Lokalet er beregnet til maksimum 40 personer i «yoga salen» og 35 personer i kafeen med bord og stoler. Dersom det er ønskelig med kino oppsett på yoga salen kan man være opp til 70 personer.

 

Ønsker du å benytte deg av lokalet?

Pris liste:

Leie for en kveld/dag kr. 5000,- (Pris for Solskinn kunder og Kanalbyen kr. 4000,-)

Serverings personell: 1-15 gjester servering/bar/oppvask kr. 500,- per time – 1 serverings person, 15-30 gjester, (2 personer), 30-45 gjester osv. (3 personer).

Minimum 1 person må være tilstede fra Solskin og Latter pga sjenkebevillingen.

All drikke må kjøpes av Solskinn og Latter (pga. skjenkebevilling).

Mat – Vi anbefaler Mannskapsmessa.no for catering av mat

 

 For mer info kontakt oss

Book hos post@solskinnoglatter.no

 

Hvorfor er Yoga så populært blant menn?

Jeg må innrømme da vi startet Solskinn og Latter i september tenkte jeg at vi får naturligvis flest kvinner som kunder på yoga … «men menn»… det viste seg etter et par måneder at vi ofte har like mange menn på yoga timene som damer og noen ganger er de i flertall!

Stadig vekk ser jeg menn som kommer inn for første gang. Litt sjenerte. Litt nysgjerrige for hva i all verden vi holder på med oppe på Odderøya.

Som vanlig løper jeg frem fra disken – ønsker de velkommen til Solskinn og Latter og viser de byens beste utsikt. (Litt stolt nesten som om jeg hadde bygd mannskapsmessa selv.) De fleste bestemmer seg for å prøve … og etterpå er de «hooked» som jeg sier på godt Norengelsk.

Det er noe magisk som har skjedd. Kropper som har vært «stiv som en stokk» i årevis er plutselig mer bevegelig, mer smidig, mykere. Etter noen få uker med Solskinn Yoga, var det en som smilte til meg og sa «det er mange år siden jeg kunne bøye meg ned og vaske beina»… kanskje en liten overdrivelse, men veldig gøy å se at det er fremgang og at det fungerer.

Har du ikke prøvd? Kom opp. Bli med de andre menn og kvinner som vil bli mindre stive, få bedre holdning, bli sterkere og kose seg litt med en treningsform som bare Solskinn og Latter kan tilby. Prøv en time gratis tirsdag og torsdag klokke 10 -11 og fredag fra 0930-11. Ingen påmelding. Bare kom!

Velkommen opp til Odderøya. Vi blir glad for å få deg med.

Created with Visual Composer