Kvelds Styrke Intervall og Core Kurs

Tirsdager kl. 18: fra 4.oktober – 13. desember

Pris: kr. 999,- pr deltager/ for 11 uker (vil du ta yoga kurs mandager og styrke tirsdager? Prisen blir kr. 1199,- for begge 2)

Instruktør: Colleen Delane-Skibsrud

Styrke Intervall og Core er både styrke- og kondisjonstrening i ett og passer for deg som vil ha en økt som trener hele kroppen. Du jobber med øvelsene i eget tempo etter intervallprinsippet. Treningen tilpasses eget nivå og kan gjøres tyngre og lettere ved å øke eller senke tempo og variere motstand.

Hos Solskinn og Latter er vi opptatt av å hjelpe kundene til å oppnå sine mål om en aktiv livstil. Vi har anledning til å hjelpe hver enkelt og å tilpasse timene etter deres behov. Fokuset hos Solskinn og Latter er å få til en god trenings økt i nydelige omgivelser ved sjøen.

Solskinn og Latter ligger i Kanalbyen. Dere kan enten parkere i Kilden parkering (gratis for el. biler), eller på Odderøya som har parkeringskode 7068.
*Vi flytter til Tangen 24 i fra 17.oktober

 

Created with Visual Composer