Kvelds Yoga hos Solskinn og Latter

Mandager kl. 17-18: fra 3.oktober – 12. desember

Pris: kr. 999,- pr deltager/ for 11 uker
Påmelding: post@solskinnoglatter.no (vil du ta yoga kurs mandager og styrke tirsdager? Prisen blir kr. 1199,- for begge 2)

Instruktør: Dina Abazovic

Dina underviser i en fysisk yogaform, som kjennetegnes ved at stillingene (asanas) utføres etter presise instrukser og med bruk av hjelpemidler, slik at alle kan utføre dem. Hvis du ikke når ned til gulvet, kommer gulvet opp til deg!

På denne måten tilpasses øvelsene til de forskjellige kroppenes fysiske forutsetninger, med fokus på pust, oppvarming, styrke, balanse og stabilitet. Timene blir forskjellige fra gang til gang, selv om noen øvelser vil gjentas i ulik rekkefølge. Det skulle bli noe for enhver smak, både utfordrende og avslappende.

Hos Solskinn og Latter er vi opptatt av å hjelpe kundene til å oppnå sine mål om en aktiv livstil. Vi har anledning til å hjelpe hver enkelt og å tilpasse timene etter deres
behov. Fokuset hos Solskinn og Latter er å få til en god treningsøkt i nydelige omgivelser ved sjøen.

Når dere kommer til time, kom i behagelig tøy. Ta med en matte, klosser og belte dersom du har (vi har noen til låns første gang, og til salgs om du trenger det). Om du ønsker å ha med et teppe for å støtte under nakken eller hoftene, evt. et lite håndkle, ta det med.


*Vi flytter til Tangen 24 17.oktober

 

Created with Visual Composer