Smidighet, Styrke og Core, med fokus på å trene kjernemuskulatur

Kurs for å trene kjernemuskulatur

Tirsdager kl. 17: fra 4.oktober – 13.desember
Onsdager kl. 12: fra 5.oktober – 14.desember

Pris: kr. 999,- pr deltager for 11 uker

«Smidighet, styrke og core» er en treningsform for hele kroppen. Her rettes fokus på balanseevnen og trening for kjernemuskulaturen. Man jobber med styrke, fleksibilitet, holdning og kroppskontroll i tillegg til riktig bruk av pusteteknikker. Disse øvelsene bidrar til mye bedre kroppskontroll. Øvelsene vil tilpasses hver enkelt i klassen.

Hos Solskinn og Latter er vi opptatt av å hjelpe kundene til å oppnå sine mål om en aktiv livstil. Vi har anledning til å hjelpe hver enkelt og å tilpasse timene etter individuelle behov. Fokuset hos Solskinn og Latter er å få til en god trenings økt og mulighet for å være litt sosial før og etter trening med en god kopp kaffe eller smoothie i kaféen.

Når dere kommer til time, kom i behagelig tøy. Ta med en matte (vi har noen til låns første gang, og til salgs om du trenger det). Om du ønsker å ha et teppe med for å støtte under nakken eller hoftene, evt. et lite håndkle, ta det med.

 

*Vi flytter til Tangen 24 17.oktober

 

 

Created with Visual Composer