Take-Away fra Reinhartsen

Bestill på post@solskinnoglatter.no

Take-Away fra Solskinn og Latter og Reinhartsen!

Bestill utvalg ved å sende mail til post@solskinnoglatter.no 

Nå kan du bestille nydelig take-away mat fra Reinhartsen – som lett kan hentes hos Solskinn og Latter!

Legg inn bestilling til post@solskinnoglatter.no innen kl. 18 søndager og torsdager – så kan det hentes mandager og fredager fra kl. 15- kl. 18! Så enkelt og mye god mat!!

Velg noen av følgende:

 

Skalldyrpose

Pr. person: (bulkpakket)
Reker, 1/2 krabbeskjell
Kreps (alternativt kongekrabbe)
Middelhavs blåskjell
Aioli, Hummermajones
Sitron og Grøntsalat
Foccacia/brød. Allergen: Skalldyr, egg i aioli/majones, gluten i brød
Pris: kr. 385,-

Lasagne med sei – NM Gullvinner 2021

Du får fiskelasagne til 2, salat, aioli og brød. Varm selv hjemme

Allergen: fisk, fløte/melk, gluten

Pris: kr. 399,- for 2 pers.

Hummerbord

Du får pr person: 700/800 gr ferdigkokt og delt hummer, majones til skalldyr, aioli, vanlig majones, sitron, dill, lokalbakt brød, litt grønt/salat
Allergener: skalldyr, egg i aioli/maiones, gluten i brød

Pris: 1099,- 

 


Laks Gourmet

Rød og hvit fisk i herlig kombinasjon. Klar til oppvarming med fiks ferdig tilbehør

Pr person:
Laks gourmet – rød og hvit fisk i herlig kombinasjon
Ovnsbakte småpoteter
Blansjerte grønnsaker
KipinskisausAllergen: Sennepsfrø, reker, selleri og fisk

Pris: kr. 275,-

Kalv entrecote

Kalv entrecote, klar til steking/oppvarming inklusiv fiks ferdig tilbehør
Pr. person:
Kalv entrecote fra Norsk Limousin, ovnsbakte småpoteter, blansjerte grønnsaker, SteinsoppsausAllergen: Steinsoppsaus: fløte og brunost
Pris: kr. 385,-


Fiskesuppe med tilbehør

En sikker vinner. Glutenfri
Reinhartsen fiskesuppe med brød og smør/aioli. Varm selv hjemme. Allergen: Fisk og fløte/melk
Pris: kr. 109,-

Seibiffburger med røkelaksbacon

Trond Mois seibiffburger med røkelaksbacon
Du får pr person: Beinfri seifilet, cremefraiche, røkt laks, salat, rødløk, burgerbrød fra Kjøkkenskapet. Stek selv hjemme. Allergen: Fisk, gluten, melk
Pris: kr. 85,-

Helgebrunsj

Det beste av det meste til påskebrunchen
Helgebrunsj:
Røkt laks, 8 skiver
Varmrøkt laks m/koriander og chili, bit -250-300 gram
Wakame, boks
Potetsalat, boks
1 stk peppermakrell/
1 stk varmrøkt makrell
Skalldyrsalat, boks
4 viltkarbonder Allergen: Potetsalat: melk, majones, rømme, sennepsfrø

Pris: kr. 420,-

Turpakke

Bålmat med på turen?
Turpakken inneholder:
4 stk piratburger
4 stk burgerbrød fra Kjøkkenskapet
Frisk salat og aioli
Allergen priatburger: fisk, melk

Pris: kr. 275,-

 

Bestill på post@solskinnoglatter.no i dag! Eller ring 952 46479