Hos Solskinn og Latter finner du et varmt og koselig miljø der du kan nyte tid sammen over et måltid eller en god kopp kaffe.
    SOL Events er fullt av mange spennende opplevelser som turer, sosiale samlinger, dans, trening, ulike foredrag og mye mer.
    Med en rekke arrangement kan du engasjere deg i nye opplevelser og erfaringer. Bli med for å lære noe nytt eller gjør det som du er best til i fellesskap med andre.
    Vi ønsker å tilby kurs og aktiviteter i ulike tema. Kom gjerne med innspill til hva du ha lyst til å høre på eller lære om. Utfyllende informasjon kommer til hvert event. Vi kommer til å tilby kurs i f.eks: dans, matlaging, maling, musikk, bokklubb, osv.

Har du lyst til å være instruktør på et kurs eller holde foredrag om noe som engasjere deg? Vi vil gjerne ha deg med på laget! Ring Even, Aktivitetsleder på 91 64 66 36

 

13. -17. september: Italia med Solskinn og Latter og Bjørn Amundsen

En uforglemmelig reise

13. – 17. september 2019

La mat—og vinelsker Bjørn Amundsen ta deg med til sitt andre hjemland—vakre Terracina i Italia.

Denne badebyen ligger ved havet ikke langt fra Roma og er et sjarmerende og ideelt utgangspunkt for møter med kultur, landskap, mennesker og det regionale kjøkken

Pakkepris kun kr. 11,999—per person

Prisen inkluderer «full pakke»: reiseleder på turen, flyreise, buss fra flyplassen til hotellet, 3 netter på 4-stjerners hotell i delt dobbeltrom inkludert frokost, 2 uforglemmelige middager i Terracina, lunsj søndag i Roma, sightseeing med buss, sightseeing med buss, rusletur i gamlebyen med guide. I tillegg tar vi en hel dag med guide i Roma og siste overnatting på hotell der.

Det kan komme små endringer/justeringer av programmet. Det blir et lite pris tillegg for enkeltrom.

Påmelding er bindende innen 10. mars. Ved bekreftelse av turen krever vi et depositum a kr. 3000,-.

Grip dagen og bli med!

Ta kontakt: post@solskinnoglatter.no

12. mars Foredrag: Rune Øidne Reinertsen: En skapmexicaner om folkesjel, jordskjelv, korrupsjon, narkokrig og svigermor

Rune Øidne Reinertsen: En skapmexicaner om folkesjel, jordskjelv, korrupsjon, narkokrig og svigermor

Bli med på en underholdende, lite akademisk time om mexicansk historie og folkesjel. Hør hva en kristiansander har opplevd i Mexico og hans oppfatning av alt fra dagens politiske situasjon, korrupsjon og narkokrig til hvordan man feirer julaften.

Når: 12. mars. kl. 11:15-12:15

Pris: kr. 100,-

Hvem: Alle er velkommen!

Påmelding til post@solskinnoglatter.no ellers til Colleen 952 46479

Kom sulten – vi selger spennende, mexicansk mat i kafeen til lunsj! Ta din lunsjpause hos Solskinn og Latter og drøm deg vekk til eksotiske Mexico!